Personal de Frescos secció de carnisseria i peixateria
Sou a consultar
Des d'Adecco cerquem Personal per la secció de carnisseria i peixateria amb o sense experència.
Peixateria:
Perfil responsable: professional expert coneixedor de la secció de peixateria, de la venda i l'atenció al client i de la direcció d'equips de peixateria. Experiència mínima de 3 anys.
Perfil venedor: professional amb experiència com a venedor a la secció de peixateria. Coneixement i destresa en el maneig del peix. Experiència mínima 6 mesos.
Perfil aprenent: professional sense experiència específica a la secció de peixateria. Perfils provinents de cuina o restauració i perfils d'altres àrees d'alimentació seran valorats.
Carnisseria:
Perfil venedor: professional amb experiència com a venedor a la secció de carnisseria. Coneixement i destresa en el maneig de la carn. Experiència mínima 2 anys.
Perfil aprenent: professional sense experiència específica a la secció de carnisseria.